Mi az a Citromail??? Hallottál már a citromail-ről de nem tudod mi az?

Akkor most itt az idő, hogy Te is megismerjed Magyarország egyik legismertebb levelezőrendszerét, amely Citromail néven ismerhetünk.

Tehát a citromail egy levelező rendszer, ahol elektronikus levelezést bonyolíthatunk le. Már több mint 10 év működik is bizony nagy nagy népszerűségnek örvend.

Nézzük csak meg ismerőseink email címeit, minden bizonnyal fogunk köztük olyat találni amik "@citromail.hu" végződéssel vannak ellátva, ekkora biztosak lehetünk benne, hogy az ismerősünk van citromailes email címe.

Ahhoz, hogy mi is létrehozzunk egy citromailes email címet nem kell mást tennünk csupán, felhívni a citromail.hu weboldalt, ahol egy ingyenes regisztráció keretében könnyedén létrehozhatjuk citromailes elektronikus postafiókunkat.

Ezután ugyancsak a citromail.hu oldalon könnyedén bejelentkezhetünk a rendszerbe, és máris küldhetünk, fogadhatunk emaileket. Citromail belépés.

A belépés során mindig figyeljünk, hogy a felhasználónevünket és a jelszavunkat a megfelelő mezőbe írjuk be.

Amennyibe nem lenne sikeres a belépés, ellenőrizzük, hogy helyesen adtuk-e meg az adatokat.

Ha továbbra se lenne sikeres a citromail bejelentkezés, mert elfelejtettük a jelszavunkat, akkor ne bánkódjunk, ugyanis arra is van lehetőség, hogy új jelszót kérjünk postafiókunkhoz.


Nem kell megijedni, több mint 2 millió felhasználó próbálta már ki a rendszert és biztosan sokaknak elnyerte tetszését.

 

A citromail levelezőrendszer mögött komoly csapat ál, akik az üzemeltetés, karbantartás mellett kellő idő fordítanak a fejlesztésre is, így a mai kornak megfelelően akár mobilkészülékről is böngészhetünk a citromail-es leveleink között.

 

Amennyiben van véleményed, tapasztalod a citromail levelezőrendszerrel kapcsolatban, írd meg bátran a kommentek közé, ezzel segítve másokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromail.blog.hu/api/trackback/id/tr874350095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katalin Szepessy 2020.09.03. 17:16:59

Nagyon régen citromail fiókom van. Nem tudok belépni 2 hete. Az email cim szepy53@citromail.hu. szepy53 néven vagyok jelszóm évek óta kati29. A nevem. SzepessyKatalin.segitséget kérek hogy ujból használni tudjam a régi fiókomba.

ibelepesguide 2021.04.14. 21:18:33

I can Enter into my account just fine if you still having trouble signing into your account then try this guide in<a href="https://ibelepes.com/">ibelepesguide</a>
süti beállítások módosítása