Citromail HD

Címkék: jelszó belépés citromail HD ipad apple

2013.04.08. 16:15

A táblagépek felhasználói tábora évről évre növekszik, és úgy tűnik, hogy az elkövetkező években sem fog ez a tendencia változni. Ezzel a gyártók is tisztában vannak, így egy-egy típus frissített változatával 6-12 havonta jelennek meg, ezzel is ösztönözve a vásárlókat az újabb táblagépek vásárlására.
Mindemellett nagyon sok új típus is megjelenik a piacon, mind az olcsó mind prémium szegmensben. Általánosságban elmondható, hogy nagyon nagy fejlődés figyelhető meg a készülék kijelzőjét illetőleg, mára már ott tartunk, hogy a mai táblagépek a legtöbb televíziónál használt FULL HD (1920 x 1080) felbontásnál is nagyobb felbontással rendelkeznek, mindezt csupán 7-10 colos méretben.
Mindez persze az alkalmazás készítőinek is egy újabb feladatot ad, hogy az adott applikáció megfelelően jelenjen meg a nagyfelbontású kijelzőkön.

Szerencsére a Citromail-nél időben reagáltak az újonnan jelentkező problémára és Citromail HD néven elkészítették a citromail alkalmazást, amit akár a legújabb ipad készülékeken is teljes értékűen használhatunk.
Az alkalmazás segítségével egyből értesülhetünk, ha új citromail-es levelünk érkezik, de a böngészőben megszokott funkciók szinte mindegyike ugyancsak elérhető itt.

További hasznos funkcióként említhető meg, hogy jelszóval védhetjük le az alkalmazást. A citromailes fiókunkba nincs szükség a folyamatos be-kijelentkezésre, viszont ha azt se szeretnénk, hogy mások is a mi leveleinket olvassák, akkor ezzel a jelszavas védelemmel könnyedén kiküszöbölhetjük.

Minden alapvető és nagyon sok extra funkció is elérhető a Citromail HD alkalmazásban, így a nagyfelbontású kijelzőt használó táblagép felhasználók biztosan nagy megelégedettséggel fogják használni az ingyenes alkalmazást.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromail.blog.hu/api/trackback/id/tr975211145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása