Manapság egyre inkább visszaszorul a hagyományos, postai levelezés az elektronikus úton bonyolított levelezéssel szemben. Nap mint nap több százezer új emailcímet hoznak létre az emberek, ezzel is növelve az elektronikus levelezés térhódítását.

Nincs ez másként Magyarországon se, egyre több háztartásba költözik be az internet, és az aktív internetezés elengedhetetlen kelléke, hogy az ember rendelkezzen egy elektronikus postafiókkal.

A Citromail az egyik legnagyobb hazai levelező rendszer, ahol ingyenesen kezelhetjük emailjeinket.
A mindössze néhány perc alatt létrehozott, új, @citromail.hu végződéssel ellátott emailcímünket azonnal használhatjuk levelek küldésére és fogadására.

Ha sikeresen bejelentkeztünk citromailes postafiókunkba, akkor a bal oldali menü segítségével navigálhatunk az gyes funkciók közt. A "Beérkezett levelek" közt találjuk a az eddigi bejövő emaileinket, köztük akár azokat is, amit még meg se nyitottunk. Az alatta lévő "Levélírás" linket választva, új emailt küldhetünk az általunk kiválasztott címzettnek vagy címzetteknek. Célszerű az itt található tárgy mezőt is kitölteni, ugyanis a fogadó fél mindig ezt látja meg először, tehát érdemes az email tárgyát itt összefoglalnunk.

Lehetőség van másolat küldésére is, az itt található "Másolat:" mezőbe kell azokat az emailcímeket beírnunk, ahova másolatot szeretnénk küldeni a levelünkről. További mező található még itt "Titkos másolat" néven, ide is emailcímeket írhatunk be, azonban  az eddig beírd, címzettek, illetve a másolatban szereplő emailcímek tulajdonosai nem fogják látni azokat az emailcímeket, amiket mi, a levél írásakor a "Titkos másolat" feliratú mezőbe tettünk.

Az "Elküldött levelek" című mappában megtalálhatjuk mindazon leveleinket, amit eddig elküldtünk és nem töröltünk.
Ezek voltak a főbb részei a levelezésnek, de a menüsorban található itt még Címjegyzék, Mappák, Szemetes, Naptár, Kéretlen levél szűrő, Kézbesítési szabályok linkek, ki-ki a maga tudása szerint böngészhet ezen opciók közt.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromail.blog.hu/api/trackback/id/tr666629003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth Szandi 2014.12.07. 13:19:42

A citromail android alkalmazása a legrosszabb a világon !!!!
Tabon se es telefonon se tudok belepni a citromailomba szornyu...
Vilagositsa mar oket fel valaki hogy kaki az alkalmazasuk!
süti beállítások módosítása