Citromail.hu naptár funkció

Címkék: naptár citromail

2012.08.08. 21:55

A citromail felhasználóknak lehetőségük van az elektronikus levelezés bonyolítása mellett egy egyszerű naptár funkciót is használni. Amennyiben nincs még citromailes felhasználóneve, úgy könnyedén, ingyen regisztrálhat egyet a citromail.hu oldalon.

Belépés után a baloldal található menüben helyezkedik el a "Naptár" link, aminek a felhívásával hozhatjuk be a citromailes naptárunkat.

Itt emlékeztető bejegyzéseket hozhatunk létre, amit az általunk megadott napokhoz kapcsolhatunk.

Új eseményt az "Új bejegyzés" hozzáadása linken keresztül kezdhetjük meg. Itt adjuk meg az esemény tárgyát (ami a majd naptár nézetben is látható lesz), helyét, kezdő illetve záró dátumát. Továbbá lehetőség van a naptári bejegyzés típusának a kiválasztásához is, jelenleg a következők közül választhatunk: teendő, ünnep, találkozó.

Egész napos program esetén használjuk az "Egész napos esemény" jelölőnégyzetet.

Jelenleg csak maximum egy napos programot vihetünk fel a naptárunkba, és több esemény nem lehet egy időben, így valamelyest eléggé behatárolható a citromail naptár használata.

Új bejegyzés létrehozásánál vagy módosításánál lehetőség van egy akár hosszabb megjegyzés leírására, amit a "Bejegyzés szövege" mezőbe gépelhetünk be.

Egy esemény módosításához csak kattintsunk naptár nézetben az éppen módosítani kívánt bejegyzésre, így egyből megnyílik az esemény, amit tetszés szerint változtathatunk.

Egy bejegyzés törlését úgy érhetjük el, hogy a naptár napi nézetben a bejegyzés előtti mínusz gomba kattintunk, ennek hatására egyből, rákérdezés nélkül törlődik a naptárbejegyzésünk, így figyelmesen használjuk ezt az opciót. Heti és havi nézetben az esemény mellett található X gomb hatására törlődik az esemény.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromail.blog.hu/api/trackback/id/tr714702681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása