Az okostelefonok, tabletek folyamatos térhódítása révén egyre nagyobb az igény, hogy a weboldalak, internetes szolgáltatások épp úgy könnyedén használhatóak legyenek a mobil eszközökről.Általában a következő két megoldással találkozunk: a szolgáltató a meglévő weboldalt optimalizálja mobil készülékekre, így ha mobilról egy böngésző segítségével megnyitjuk a kívánt weboldalt, akkor jól kezelhetően, áttekinthetően megnyílik.

A másik megoldás, amivel egyre többször találkozhatunk, hogy a webes szolgáltatást egy letölthető applikációba integrálják bele, amin keresztül még inkább kihasználhatják a mobil eszközökben rejlő lehetőségeket.

Nincs ez másképp a citromail levelezőrendszerrel sem. Amennyiben mobil vagy tablet pc-n szeretnénk a levelezéseinket intézni, akkor nem kell mindig a böngészőn keresztel felkeresni az oldalt, csupán telepíteni kell az ingyenes citromail alkalmazást, majd ha rendelkezünk már citromail regisztrációval,

akkor bejelentkezést követően, máris használhatjuk, illetve a háttérben való futtatásnak köszönhetően bármikor gyorsabban előhívhatjuk levelezésünket.

A legfőbb funkciók itt is elérhetőek, úgy mint a levél írás, a mappák kezelése csoportos email küldése, címjegyzék kezelése, értesítések, tárhely infó és további hasznos opciók is megtalálhatóak.

Az alkalmazás a két legelterjedtebb mobil platformon érhető el, a Apple által fejlesztett iOS illetve a Google Android rendszerekre.

Az iOS rendszer esetén nyissuk meg az Appstore alkalmazást, majd keressünk a citromail szóra, Android estén a Google Play alkalmazás adatbázisban kell keresni ugyancsak a citromail szóra.

Ha fontos levelet várunk, és rendelkezünk folyamatos wifi vagy mobil internet kapcsolattal, a Citromail SMS értesítő helyett is nyugodtan használhatjuk ezt az alkalmazást. Bejelentkezést követően a citromail applikáció a háttérben fog futni, így ha telefonunkkal játszunk, telefonálunk, internetezünk, vagy éppen lezárt állapotban van a zsebünkben, akkor is rögtön értesítést kapunk, ha új email üzenetünk érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromail.blog.hu/api/trackback/id/tr514914465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2014.07.04. 18:35:25

Nem okOStelefon esetén (SE j105) le lehet tölteni üzeneteket a készülékre? Hogyan?
süti beállítások módosítása